Виявляється, з Ларнаки (Кіпр) можна спокійно полетіти в окупований Сімферополь, незважаючи на те, що ЄС офіційно заборонив польоти в анексований Крим з європейських країн, причому діє заборона вже більше 4 років. Забронювати квиток пропонує російська авіакомпанія S7, а виявили це в онлайн-системі журналісти.

Так, туди і назад пропонується полетіти 6 і 7 листопада, а за квиток просять 131 000 рублів (майже 57 000 гривень). Коли за коментарем звернулися до представників компанії, там заявили, що літати за маршрутом "Ларнаки - Сімферополь" як би не планують, так просто тестують сайт.

Журналісти перевірили ще раз: на сайті S7 висвічувалися тільки рейси за цим маршрутом з пересадкою в Москві, і можна було б подумати, що дійсно система просто тестується. Але звернувшись до колл-центру S7, журналістам підтвердили, що можна спокійно купити квиток на цей рейс.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Судячи з чотиризначних номерів виконуваних рейсів і відсутності їх у розкладі в інші дні у листопаді 2018 року, це чартерні рейси... Хто є замовником цих чартерів — невідомо", - зазначено в повідомленні.

Бажаючі продавати квитки в Крим знайшлися і в Києві

Донедавна українській столиці працювала туристична фірма, яка пропонувала своїм клієнтам авіаквитки до анексованого Криму. Процвітала контора дотіль, поки її не помітили співробітники української Служби безпеки й кримська прокуратура.

Нагадаємо, стало відомо, що популярна естонська авіакомпанія Nordica припинила польоти з Таллінна в київський аеропорт імені Ігоря Сікорського.

Як повідомляв "Знай.uа" у терміналі міжнародного аеропорту "Бориспіль" знову застрягли туристи. Всі вони очікують рейсу в турецький Бодрум, який був перенесений на добу.

Також "Знай.uа" писав про те, що компанія JoinUp підвела українців туристів не можуть повернутися додому з відпочинку в Туреччині.