Україна переходить на зимовий час в цю неділю, 28 жовтня. Тому у ніч з суботи на неділю українці зможуть поспати на годину довше. Про це повідомляє LIGA.net.

О 04:00 стрілки годинника необхідно буде перевести на годину назад - на 03:00. Тобто, ніч з суботи на неділю буде довшою на годину.

Зима - це Новий рік. Новий рік – відмінне свято, яке хочеться відзначити по-особливому. Чому б не зустріти його в іншому місті або в іншій країні? Тим більше що в цьому році список безвізових напрямків для українців збільшився. І ви обов'язково повинні цим скористатися.

В Євросоюзі вже думають над тим, щоб скасувати перехід на зимовий час, тому що проти цього виступає значна частина населення.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Понад 80% учасників опитування, яке провела Єврокомісія, проголосували за скасування переходу на зимовий і літній час. Більшість воліли б залишити літній час. В опитуванні брали участь 4,6 млн осіб, з них 3 млн - жителі Німеччини.

Нагадаємо, раніше група вчених з університету Вашингтона в Сент-Луїсі змоделювала процеси, що відбуваються в атмосфері Марса.

Зокрема, за результатами дослідження медики прийшли до висновку, що атмосферні електричні розряди сприяють утворенню солей хлорної кислоти, традиційно вважається важким отрутою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вихідні у грудні: українці більше відпочивати.

Під кінець року українців чекають додаткові вихідні. Грудні 2018 громадянам доведеться відпрацювати дві робочі суботи: 22 грудня (замість понеділка, 24 грудня) та 29 грудня (замість понеділка, 31 грудня).

Також "Знай.uа" писав, що Україна слідом за Європейським союзом готова відмовитися від традицією щороку переходити на літній і зимовий час. Але в цьому році годинник ще раз переведуть. Це відбудеться, як завжди, в останню неділю жовтня.