Київський метрополітен змінив назву станції та показав нові літери. За чотири комплекти літер для станції "Почайна" не пожаліли 110 тисяч гривень. Таким чином одна буква для перейменованої станції обійшлася більше, ніж мінімальна зарплатня в Україні.

Про це повідомили представники столичної підземки.

"На колійні стіни "Почайної" змонтували нову назву станції. За результатами закупівлі в системі Prozorro 4 комплекти металевих літер обійшлися в 110 тисяч гривень", - написали на сторінці в соцмережі КП.

Повністю роботи по установці літер, які ознаменують завершення процесу перейменування станції, будуть проведені в найближчі дні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше перейменування станції були передруковані всі карти, які розміщуються у вагонах поїздів, замінено назву в навігації на кожній станції і пересадочних вузлах, інформацію внесено всю необхідну документацію і ресурси, тощо.

"Шедеври" на станції "Осокорки"

На станції метро "Осокорки" малюють мурал. На створення чергового арт-об'єкта у мерії не пожаліли 3,65 мільйона гривень з міського бюджету.

Ще одне нововведення в метро розлютило киян

Столичний метрополітен вирішив покращити сервіс та облаштувати на станціях новий гаджет - відлік зворотного часу. Ціна питання 15 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Києві з 1 листопада в тестовому режимі запрацює електронний квиток у громадському транспорті. Вже встановили півтори тисячі систем та розповіли пасажирам нюанси нововведення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, прем'єр-міністр Володимир Гройсман випробував швидкісний поїзд із Києва до аеропорту "Бориспіль".

Також Знай.ua писав, що на ремонт Русанівської набережної міська влада вирішила виділити космічні 88 мільйонів гривень, щоб привести до поряідку прибережну зону та створити нові місця для відпочинку.

Дивіться: Нові послуги для пасажирів "Укрзалізниці"