На Житомирщині тренера спортивної школи з Бердичева звинувачують в розбещенні 11-річної учениці.

Відомо, що із відповідною заявою до правоохороних органів звернулася мати дівчинки.

Згодом поліцейські затримали 56-річного підозрюваного.

За словами правоохоронців, у них є докази, що підтверджують вину чоловіка, тому вони будуть змушені просити суд тримати підозрюваного під вартою протягом усього слідства.

Тим часом, за вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи тренер може сісти на 8 років до в'язниці.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Звернулася мама, вона не розголошувала подробиць, і це дозволило швидко та точно провести всі слідчі дії. Вже на місці злочину чоловік був затриманий, йому повідомили про підозру у вчиненні злочину", - повідомив начальник управління Нацполіціі в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

Нагадаємо, раніше СБУ затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол.

Співробітники СБУ затримали жителя Узбекистану, якого розшукував Інтерпол за особливо тяжкі злочини.

"Співробітники Служби безпеки України за інформацією Інтерполу та Європолу затримали в Одеській області громадянина Узбекистану, оголошеного у міжнародний розшук за скоєння особливо тяжких злочинів", – сказано у повідомленні.

Затриманий брав участь в діяльності екстремістських організацій.

"За інформацією правоохоронців, іноземець брав активну участь у діяльності міжнародного релігійно-екстремістського угруповання "Джихадчилар" ("Джихадисти"). Він входив до складу структурного підрозділу угруповання "Жамаат", – зазначили в СБУ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що на Дніпропетровщині спецназ затримав головного тітушку.

У Дніпропетровській області в Новомосковську копи затримали чоловіка, який підозрюється в управлінні тітушками в Дніпрі під час демонстрації 9 травня.

Про це розповів спікер Нацполіціі Ярослав Тракало, передає прес-служба відомства.

За його словами, копи затримали 27-річного чоловіка, який має багате кримінальне минуле. "В даний час він доставлений в обласну прокуратуру і дає показання", - сказав речник поліції.

Також "Знай.uа" писав, про те, що одеські копи затримали "ватамобілі.