Президент України Петро Порошенко призначив нового очільника Головного управління Служби безпеки України (СБУ) в Закарпатській області. Ним став - Володимир Пахнюк.

Про це йдеться у відповідних указах президента.

Зазначимо, що перед призначенням на цю посаду Пахнюк був главою СБУ на Вінниччині.

Указом № 342 президент звільнив Пахнюка з посади голови СБУ у Вінницькій області, також відповідним указом №343 звільнив з посади глави СБУ Закарпаття Олега Воєводіна.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відповідно до указу №344 Володимир Пахнюк призначений на аналогічну посаду в Закарпатську область.

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця провернула таємниче кадрове призначення.

Виконуючим обов'язки начальника Департаменту аудиту і контролю Укрзалізниці став поляк Джакелі Вахтанг.

Як пише видання "Залізниця без корупції", посилаючись на свої джерела, він відіграє неоднозначну роль у житті компанії.

Очолюваний ним департамент займається внутрішнім аудитом та контролем фінансово-господарської діяльності регіональних філій Укрзалізниці.

Згідно з даними аналітичної платформи YouControl, Джакелі Вахтанг - співвласник української фірми "Грінфілд Карпати ЛТД" разом із ще одним поляком Бжикци Здзиславом Чеславом. При цьому у Вахтанга польське громадянство і живе він у Катовіце (Польща).

Цікавий і той факт, що у відкритих джерелах немає інформації про необхідний досвід роботи або інші професійні якості для керуючого відділом внутрішнього аудиту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що Луценко святкував своє призначення з Довгим та Грановським.

Нардеп від ВО "Самопоміч" Єгор Соболєв заявив, що не вірить теперішньому Генеральному прокурору Юрію Луценку через те, що той є представником старої системи і не зможе нічого змінити не лише у справі розслідування злочинів Януковича, а й взагалі - доводити резонансні злочини до суду.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, чи здатний Луценко повернути гроші Януковича, Соболєв відповів, що він цього не зробить, і саме тому нічого не зміниться, якщо суспільство саме не почне розслідувати цю справу.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Порошенко всі призначення перетворює на власні бізнес-проекти.