Очільник НАК "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявив, що Україна являє собою "фейл-кейс".

Про це повідомляють українські ЗМІ.

"Якщо забрати емоції, ми - класичний фейл-кейс. І не лідери, і не середнячки. Тому питання, як нам виграти в глобальній конкуренції, з кожним роком стає все складніше", - повідомив керівник "Нафтогазу".

На думку Андрія Коболєва, світові лідери будуть розвиватися дуже швидко, що сприятеме притоку в ці країни висококваліфікованих спеціалістів. Так, в якості одного з найвагоміших виступить фактор якості людського потенціалу, при цьому шанси України вийти в лідери падають в геометричній прогресії.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також він зазначив, що все це вимагає від України прийняття рішучих дій та рішень. Найбільш ефективний спосіб - створення ринку в Україні, що характеризується постійною конкуренцією всіх гравців за головний ресурс - капітал.

Нагадаємо, раніше Коболєв розтринькає гроші українців на нові премії.

Голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв розпорядився преміювати окремих працівників АТ "Укртрансгаз".

Про це йдеться в оприлюдненому документі.

Премії виписані за успіх в судовій суперечці з російським "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі.

Виплата премій буде здійснена за рахунок коштів "Укртрансгазу" в межах планових витрат компанії. Суми премій невідомі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що суд пробачив Коболєву 7 мільярдів гривень.

Подільський районний суд Києва скасував штраф на 7 млрд гривень головному виконавчому директору НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву.

Зокрема суд визнав протиправним рішення Енергетичної митниці Державної фіскальної служби про стягнення відповідних коштів з Коболєва.

"Скасувати постанову начальника Енергетичної митниці ДФС Піковського І.О. від 27 лютого 2018 року у справі про порушення митних правил... накладення на громадянина адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 300 відсотків несплаченої суми митних платежів", - йдеться у матеріалах суду.

Також "Знай.uа" писав, про те, що голова Нафтогазу Коболєв збожеволів через мільйонні премії і готує пекло для українців.