Український військовослужбовець Віталій Аверін розповів, як готувався зробити пропозицію відомій актрисі і волонтеру Аллі Мартинюк. Про це він розповів "Фактам".

"Я готувався до цього два місяці, написав у "Нотатках" на телефоні промову, вчив її весь час. Але чим ближче підходив час, тим сильніше хвилювався. Ніколи в житті, в тому числі на фронті, я не відчував подібного хвилювання", - сказав він.

Більше того, розповів Аверін, після цього йому говорили, що "на ньому не було лиця".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Блідий, очі круглі, постійно воду п'ю, бо в горлі пересихає. Думали, я за танець так трясуся. А я навіть не пам'ятав, як станцював. Коли ведучий оголосив, що Віталій Аверін "хоче щось сказати", у мене язик прилип, я почав задихатися… Не знаю, що зі мною сталося", - підкреслив він.

Раніше ми писали, що російський музикант Володимир Кузьмін одружувався тричі, а ще запам'ятався своїми романами і інтрижками на стороні. Бурхливим і яскравим був роман з Аллою Пугачовою. Перша дружина 63-річного музичного виконавця в ефірі ток-шоу одного з російських телеканалів розповіла, що після даних творчих і не дуже зливань зірок у Пугачової з'явилося три дитини.

Тетяна написала Кузьміну його найвідоміші хіти, однак каже, що він не був їй вірний жодного разу. Нещасними були і нащадки Володимира - Єлизавета, Степан і Соня. Двоє з них померли. Єлизавету вбив співмешканець, а Степан вистрибнув з вікна, рятуючись від пожежі.

Також ми писали, що відома українська письменниця і співачка Ірена Карпа вийшла заміж. Свого обранця вона представила у програмі "Світське життя". Ним став громадянин Франції Людовик-Кирило Требюше.

Три роки тому Карпу призначили першим секретарем з питань культури посольства України у Франції. Пара познайомилася на обіді у спільних друзів. Весілля зіграли в районі Парижа Маре.

Нагадаємо, українська письменниця "вкрала серце" у нащадка Гюго.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" колишня дружина Кузьміна відкрила таємницю стосунків з Пугачовою.

Також портал "Знай.uа", прихильники намагаються видати заміж Волочкову.