В Харківській області на трасі Чугуїв – Великий Бурлук в результаті ДТП з пасажирським автобусом загинув чоловік, ще дві людини постраждали. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Згідно з інформацією правоохоронців, аварія сталася в суботу, 27 жовтня, о 17:30 в районі селища Печеніги.

В ніч на 27 жовтня на Закарпатті у Мукачівському районі сталася аварія за участю двох транспортних засобів. У ДТП загинули водій та пасажир мікроавтобуса.

"44-річний водій автомобіля Ford Transit виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом сполученням "Печеніги – Харків". У момент зіткнення в салоні автобуса перебувало 35 пасажирів, ніхто з них не постраждав. В результаті ДТП водій автомобіля Ford Transit від отриманих травм помер на місці події", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

У поліції уточнили, що на місці аварії лікарі надали медичну допомогу двом постраждалим – 34-річному водієві автобуса і 46-річному пасажиру автомобіля Ford Transit.

Всі обставини ДТП встановлюються.

Нагадаємо, раніше вертоліт з власником легендарного футбольного клубу звалився на очах у всіх, перші кадри жахливої трагедії.

З'явилася інформація, що після матчу англійської прем'єр-ліги власник клубу "Лестер Сіті" розбився на власному вертольоті під час зльоту зі стадіону.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мікроавтобус влетів у вантажівку, десятки тіл лежать під відкритим небом, понівечений метал горить.

Увечері в суботу, 27 жовтня, поблизу російського Санкт-Петербурга сталася кривава ДТП за участю мікроавтобуса і вантажівки.

Також "Знай.uа" писав, що в суботу, 27 жовтня, в Кривому Розі сталося жахливе ДТП, під час змагань гоночних авто.

У повідомленні сказано, що під час змагань "Перегони на виживання" водій гоночного автомобіля не впорався з керуванням, з'їхав з траси і врізався в глядачів.