У неділю, 28 жовтня, так званий "очільник" Криму Сергій Аксьонов спробував привітати українців із 74-ю річницею визволення від німецько-фашистських загарбників, але щось пішло не так.

Після оприлюднення так званого "привітання" на своїй сторінці у Facebook самозванець нарвався на жорсткий троллінг з боку користувачів соцмереж.

Аксьонов заговорив гаслами кремлівської пропаганди про "братський народ" і шабаші "нацистської сволочі", "катів і зрадників", "київського режиму".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А сепаратистів Донбасу кримський зрадник назвав "героями", за що отримав шквал відповідей, найбільш пристойними з яких був "тамбовський вовк тобі брат".

Користувачі мережі пригадали йому зраду і здачу Криму російським окупантам, і бандитську молодість. Спроби тролів і кремлеботів хоч якось протистояти патріотично налаштованим українським користувачам соцмереж зазнали фіаско.

Нагадаємо, так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов вимагає повернути йому два мільйони рублів, які він нібито із власних коштів виділив на хабарі правоохоронцям, аби ті "викрили корупціонерів".

В ефірі одного з місцевих телеканалів він стверджував, що зараз ці гроші проходять як речові докази в різних кримінальних справах (в яких саме, він не уточнив).

Цікаво, що днями Аксьонов спеціально їздив на прийом до директора ФСБ Олександру Бортникова, щоб повернути "своє":

"Приїхав попросити його, щоб ті кошти, які я виділяв на роботу з хабарниками, мені якомога швидше повертали. Я обмежений в ресурсах".


Як повідомляв раніше Знай.ua, слідство встановлює можливих спільників студента Владислава Рослякова, які могли допомогти йому підготуватися до нападу на коледж у Керчі.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Цю інформацію повідомив у четвер, 18 вересня, так званий "голова" анексованого Криму Сергій Аксьонов, передає "Інтерфакс".

За словами Аксьонова, правоохоронці вже встановили, що в коледжі вбивця Росляков діяв самостійно. У той же час він вважає, що поодинці студент не зміг би провести "підготовчі заходи" до злочина.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


Також Знай.ua писав про те, що у середу, 17 жовтня, в Москві був затриманий "віце-прем'єр" окупованого Криму Віталій Нахлупін.