Дівчинці, яка постраждала у моторошній керченській трагедії може залишитись без компенсації з боку так званої "влади".

Про це повідомляють ЗМІ.

Все це може статись через незрозумілу помилку місцевих лікарів, які у поспіху неправильно записали її прізвище.

Наразі вже відомо, що 16-річна Лера Кочкіна на момент вибуху перебувала у будівлі та отримала травми, проте лікарям спочатку скахала, що все добре, через що її відпустили додому. Проте вже на наступний дей дівчина почала втрачати зір та слуг, через що звернулась до лікарні, де лікують всіх постраждалих у бійці. Проте у лікарні її не прийняли, з формулюванням, що вона не у списках постраждалих.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Така помилка свідчить про те, що дівчинка може не отриимати обіцяної фінансової допомоги від окупаційної влади, через неправильно записане прізвище.

Проте вона не здається та збирає всі необхідні документи, які засвідчуватимуть її поранення.

Разом з тим варто відзначити, що тему вбивства в окупованій Керчі скоро перестануть обговорювати на російському телебаченні. Про це заявив спецкор УНІАН у Росії Роман Цимбалюк в ефірі "Прямого".

"Після того, як стало відомо, що стався вибух, і було незрозуміло, що це, але стали надходити повідомлення про те, що це теракт, відразу почала зростати напруга. Та спочатку про це закинули на шоу "60 хвилин", що це обов'язково повинна була зробити Україна. І далі ця істерія наростала-наростала. І здавалося б, ще залишилося кинути тільки сірник, і для цього досить було, щоб хтось з офіційних органів влади сказав, що це теракт, і відразу зрозуміло, що весь цей бруд спустили б на Україну", - повідомив він.

Журналіст розповів, коли Слідчий комітет перекваліфікував статтю з "теракту" на "вбивство двох і більше осіб", навіть кремлівські експерти і пропагандисти були трохи розчаровані.

"Адже, здавалося б, всі умови створені, чудовий інформаційний привід, а тут ... Це фактично дуже трагічна ситуація, але її дуже важко приєднати до геополітичних розкладів. І, як написала одна з кремлівських "балакучих голів", мстити нікому не потрібно. І відчувалося якесь співчуття з цього приводу", - розповів він.

Цимбалюк зазначив, що тема трагедії в окупованій Керчі буде швидко знята з російського телебачення.

Нагадаємо, знімки та історії невинних, які загинули у Керчі.

Як повідомляв "Знай.ua", Аксьонов зібрався шукати спільників студента-терориста.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали кадри за секунди до керченської трагедії.

Кількість загиблих під час теракту у Керчі зросла до 20 осіб