Потужний зсув стався в італійському регіоні Калабрія, в результаті загинули чотири людини, серед них - відомий бізнесмен. Про це повідомляє агентство ANSA.

Медики, які прибули на місце події, не змогли нічого зробити. В результаті їм довелося констатувати смерть людей.

Не віриш власним очам: супутник показав, як катастрофа посунула Індонезію.

"Вчора ввечері (28 жовтня. – Ред.) в результаті зсуву під час виконання робіт з ремонту каналізації, пошкодженої з-за поганої погоди, стався зсув ґрунту", - наголошується в повідомленні.

Серед загиблих виявився відомий підприємець у сфері охорони здоров'я Массімо Мореллі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Розслідування причин трагедії проводить управління поліції Ізола-ді-Капо-Риццуто.

Нагадаємо, раніше в Йорданії в результаті через раптово виниклу повінь загинули щонайменше 18 людей, більшість з яких школярі.

Повінь сталася в результаті сильних злив після закінчення літнього сезону.

Як повідомляв портал "Знай.uа", більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії, що обрушилася на індонезійський острів Суматра: тут природна стихія атакувала школу.

Як повідомляє портал Рoliteka, рятувальники намагаються дістати тіла з-під завалів, виходить це не завжди: занадто сильно зсув зруйнував навчальний заклад. Зараз рятувальники налічують як мінімум 20 загиблих, всі вони - учні молодшої школи. Точна кількість постраждалих поки що уточнюється.

Також "Знай.uа" писав, що в середу вранці, 10 жовтня, в американському штаті Флорида неймовірно сильний ураган "Майкл" несподівано атакував: рятувальники вже оголосили штормове попередження для Північної і Південної Кароліни вздовж Атлантичного узбережжя.