ШВИДКА ДОПОМОГА ТЕПЕР НЕ ПРИЇДЕ ЗА КОЖНИМ ВИКЛИКОМ

Відтепер швидку допомогу можна не дочекатися, українцям пояснили нові правила виклику лікарів.

швидка допомога

За інформацією представників МОЗ, до пацієнтів карети швидкої відправлятимуть лише в екстрених випадках, а час проїзду скоротять.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

НА ЛУГАНЩИНІ ШАХТАРІ ОПИНИЛСЬ ПІД ЗАВАЛОМ, АЛЕ ПРОДОВЖУЮТЬ СТРАЙК

Потужний обвал стався в Луганській області на шахті імені Капустіна державного підприємства Лисичанськвугілля.

шахта

За попереднім висновком, завалені 10 погонних метрів гірничої виробки. Повідомляється, що в шахті, зокрема, знаходяться 16 протестувальників і народний депутат Сергій Каплін. Вони не збираються залишати місце свого перебування і продовжують страйк.

КИЯНКА, ЯКА ВТОПИЛА ДІТЕЙ, УСЕ РОЗПОВІЛА

Правоохоронці виявили бездиханних хлопчика і дівчинку в озері в Дарницькому районі. Пізніше під Черніговом спіймали і їхню матір, якій оголосили підрзру у вбивстві дітей.

на місці НП. Київ

Жінка зізналась, що втопила вламних 5 та 6-річних кровинок, сама також вирішилв звести рахунки з життясм, проте не змогла.

Перед тим, як відвести дітей до озера, повела в піцерію та нагодувала їх.

У СУПЕРМАРКЕТІ ОБВАЛИЛАСЬ СТЕЛЯ, ПІД ЗАВАЛАМИ ДЕСЯТКИ ЛЮДЕЙ

У неділю, 8 жовтня, у одному із супермаркетів Польщі сталася трагедія, яка мало не завершилася масовою загибеллю людей.

Постраждало щонайменше семеро людей, їх госпіталізували.

ДИВНЕ ЯВИЩЕ ПОМІТИЛИ НА МАРСІ

З 13 вересня цього року вчені не перестають спостерігати за Червоною планетою. Так вже більше місяця європейський орбітальний літальний апарат, який обертається навколо Марса, спостерігає за довгою, перистою хмарою.

Як заявляють в Європейському космічному агентстві, хмара залишається на одному місці над горою під назвою Арсиа близько марсіанського екватора з 13 вересня. Однак, за словами агентства, це місце просто збіг.