Унаслідок успішно проведеної операції силами ООС на Донбасі було ліквідовано троє бойовиків російсько-терористичних формувань.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц і опублікував відповідне відео.

За інформацією військового, троє бойовиків російсько-терористичних формувань ліквідовані в результаті вивіреної відповідної атаки із застосуванням ударного БПЛА на позиції окупантів.

Раніше фронтовий волонтер Юрій Мисягін повідомив, що українські військові на Донбасі останнім часом стрімко освоюють ударні безпілотники:

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"... На деяких ділянках фронту для окупантів склалася справді загрозлива ситуація, пов'язана з атаками їх позицій ВСУ за допомогою квадрокоптера. Знищується усе: техніка, бк, особовий склад і самі позиції. Причому нальоти відбуваються кілька разів на добу, як вдень, так і ввечері, або пізно вночі. І це тільки початкова стадія такої війни, дали буде ... ", - розповів Мисягін.

Донбас
Донбас

Як доказ поразки бойовиків Юрій Мисягін представив фото і цитату із пропагандистських ЗМІ:

"Тим часом в ДНР на позиції ополчення безпілотники скидають вже такі" подарунки ". Перероблена граната від РПГ-7 і металевий стабілізатор!", - пишуть пропагандисти.

За даними Юрія Мисягіна, ступінь підготовки команд БПЛА у окремих підрозділах різні: хтось уже став асом, інші тільки починають. Природно, частина дорогих БПЛА збивається ворогом або сама виходить з ладу; проте шкоди, що завдається ними ворогові, в рази вище.

При цьому БПЛА поставляються у війська волонтерами або самими військовими.

Нагадаємо, у Донецькій області під час моніторингового польоту над окупованою путінськими бойовиками територією "випарувався" дрон ОБСЄ. Оператор безпілотника втратив зв'язок з апаратом.

ОБСЕ
ОБСЕ


Як писав раніше Знай.ua, командування Об'єднаних сил закликає мешканців Краматорська не залишати без необхідності свої домівки 31 жовтня та 1 листопада.

Донбас
Донбас


Також Знай.ua писав про те, що днями Міноборони РФ оприлюднило інформацію про локацію нових військових комплексів.