Днями Міноборони РФ оприлюднило інформацію про локацію нових військових комплексів.

путін
путін

Про це пишуть росЗМІ.

За повідомленням журналістів, Міністерство оборони РФ розмістило новітні комплекси радіоелектронної боротьби "Самарканд" на стратегічних напрямках, в тому числі в Калінінграді. Відповідна інформація випливає з матеріалів порталу держзакупівель.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Згідно з документацією тендера, у Росії наразі розгорнуто як мінімум 13 комплексів РЕБ "Самарканд-У", "Самарканд СУ-ПРД-К2", "Самарканд ПУ-ПРД-Д". Вони розміщуються в Архангельській, Калінінградської, Московської, Мурманської, Нижегородської областях, Краснодарському і Приморському краї, Єврейської автономної області і в Білорусії.

Комплекси дислоковані на об'єктах Військово-морського флоту РФ.

У повідомленні Міноборони також ідеться, що "в 2017 році на озброєння служби радіоелектронної боротьби Північного флоту надійшли новітні комплекси" Світло "і" Самарканд ".

До слова, російські військові жодного разу офіційно не розкривали призначення цього комплексу і його характеристики.

Нагадаємо, під Луганськом зафіксували скупчення ворожих танків.

Російські танки
Російські танки

Тривожну звістку повідомляє прес-центр ООС. За даними штабу, 26 жовтня було зафіксовано обстріл ворогами позицій українських військових у Кримського на Бахмутке з піхотного озброєння.

бойовики
бойовики

Пізніше Луганська обласна військово-цивільна адміністрація написала в ранковій зведенні, що терористи стріляли з гранатометів і стрілецької зброї.


Як повідомляв раніше Знай.ua, Росія готується до війни з США.

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

Таку заяву зробив в ООН заступник голови департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС Росії Андрій Білоусов.

Цю інформацію він повідомив після голосування проти розгляду резолюції Москви на підтримку Договору про ліквідацію РМСД.

Володимир Путін
Володимир Путін

"Тут нещодавно на засіданні Сполучені Штати заявили, що Росія готується до війни. Так, Росія готується до війни, я це підтверджую" Андрій Білоусов


Також Знай.ua писав про те, що бойовики Путіна щодня застосовують на Донбасі заборонене Мінськими домовленостями озброєння.