Росія готується до війни з США. Таку заяву зробив в ООН заступник голови департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС Росії Андрій Білоусов.

Цю інформацію він повідомив після голосування проти розгляду резолюції Москви на підтримку Договору про ліквідацію РМСД.

Андрій Білоусов

"Тут нещодавно на засіданні Сполучені Штати заявили, що Росія готується до війни. Так, Росія готується до війни, я це підтверджую" Андрій Білоусов

Крім того, як сказав Білоусов, Москва стане на захист своїх громадян, принципів і територіальної цілісності. Також він вважає, що Сполучені Штати змушують Росію приймати агресивні заходи.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон заявив про те, що президент США готовий зустрітися з Путіним у Вашингтоні в 2019 році. За його словами, Дональд Трамп офіційно запросив президента РФ на переговори.

Саме Болтон повинен був передати інформацію Білого дому, коли перебував у Кремлі на цьому тижні. Поки невідомо, як відреагував Володимир Путін на запрошення глави США.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", під час зустрічі президента України Порошенка та Білорусі Лукашенко обговорили подальше співробітництво країн. Так, гаранти домовилися про проведення Форуму регіонів. Президент Білорусі повідомив, що перший день форуму пройшов добре.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в четверг, 25 жовтня, в Росії мабуть вирішили, що наплив українців, охочих отримати паспорт РФ, настільки великий, що доведеться спростити процедуру отримання громадянства. Не справляються, мабуть. Так, Державна дума в першому читанні ухвалила відповідний законопроект.