Мешканці столиці до цих пір не можуть прийти в себе після шокуючої події, яка сталася на Позняках. У вихідні в озері були виявлені тіла двох маленьких діток. У поліції за підозрою у вбивстві затримали їх мати, Катерину

Кияни припускають, що мати на такий жорстокий вчинок могло підштовхнути, можливо, психічний розлад через особисті проблеми. Однак ніхто не помічав нічого дивного в її поведінці до трагедії. Знайомі кажуть, що Катерина – добра, працювала в садочку і дбала про малюків.

Спочатку в ресторан, потім - топитися: розлючені українці вимагають лінчувати мати-психопатку

"Катя працює у нашому дитсадку. Її діти ходили з моїми дітьми групи. Вона часто у нас на замінах була. Спокійніше вихователя я не бачила! Над синочком Данею вона просто трусилася! Діточки завжди чистенькі, доглянуті, вона сама завжди привітна й усміхнена. Сталося щось страшне", – написала в соцмережах одна з мешканок столиці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У п'ятницю, 26 жовтня, ввечері правоохоронці повідомили про розшук двох дітей – 6-річної дівчинки Ані та її 5-річного братика Данила. А вже у неділю стало відомо про трагедію – малюків виявили утопленими в озері.

Нагадаємо, раніше український стиліст Олена Фокіна написала відвертий коментар під фото жінки, яка вчора здійснила вбивство власних дітей. У коментарі вона говорить про душевні переживання і сильна любов до чоловіка, який кілька років був молодший матері, Катерини Бабкіної.

Як повідомляв портал "Знай.uа", київські правоохоронці затримали неподалік від Чернігова жінку, яку підозрюють у вбивстві двох власних дітей.

Також "Знай.uа" писав, що жінка, яку співробітники правоохоронних органів затримали через підозру у вбивстві двох своїх дітей – шестирічної дівчинки і п'ятирічного хлопчика – заявила, що "для них так буде краще".