Жінка, яку співробітники правоохоронних органів затримали через підозру у вбивстві двох своїх дітей – шестирічної дівчинки і п'ятирічного хлопчика – заявила, що "для них так буде краще".

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації столичної поліції. Затримана заявила, що разом з дітьми вони пішли купатися. В результаті діти потонули, а вона не змогла, хоча і хотіла покінчити з собою.

Це не самогубство: у справі керченської стрілка спливли шокуючі подробиці

Начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишов розповів, що сім'я переїхала до Києва з Криму і ніколи не потрапляла в поле зору правоохоронців. Співробітники поліції вже провели обшук житла затриманої і поговорили з її колишнім чоловіком, сусідами та колегами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"На сьогоднішній день відомо, що подружжя розлучилося, але чоловік, який вже має іншу сім'ю, завжди підтримував колишню дружину і дітей: орендував квартиру і допомагав фінансово. Сусіди і колеги жінки, яка працювала вихователем у дитячому садку, (в нього і ходили загиблі діти) розповіли, що вона була замкнутою, практично ні з ким не спілкувалася. Самі діти завжди були доглянуті, займалися плаванням, айкідо і фігурне катання"», – зазначив Сергій Чернишов.

Нагадаємо, раніше київські поліцейські неподалік від Чернігова затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві власних малолітніх дітей в одному з районів Києва.

Як повідомляв портал "Знай.uа" правоохоронці зазначають, що 26 жовтня в Дарницьке управління поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їх спільних дітей (дівчинку, 2012 р. н., і хлопчика, 2013 р. н.) і зникла. Орієнтування на їх розшук передали всім патрулям і колегам з інших областей. Жінку за орієнтуванням знайшли неподалік від Чернігова в неадекватному стані. Дітей у неї не було.

Також "Знай.uа" писав, що в Китаї сталася дуже страшна історія, дійсно, ніби сценарій фільму жахів втілився в життя. Так, у місті Чунцин в одному з дитячих садів жінка з ножем в руках напала на дітей.