Пасажири літака Boeing 737 індонезійської компанії Lion Air, який зазнав аварії недалеко від острова Ява, змогли зняти останнє відео, де можна побачити, що відбувалося на борту за лічені хвилини до трагедії.

Дане відео розмістив Агентство з подолання надзвичайних ситуацій Індонезії на своїй сторінці Twitter.

Авіакатастрофа в Індонезії: всі деталі катастрофи, рятувальної операції, фото і відео

Одному з пасажирів вдалося зняти відео всередині падаючого літака. Так, на записі можна чітко почути, як люди голосно моляться, також можна почути крики жаху і паніки. Для пасажирів вже було ясно, що це їхні останні хвилини життя. Зокрема, протягом всієї запису голосно чутні вигуки "Аллах Акбар".

Літак Boeing 737 авіакомпанії Lion Air впав у море через 13 хвилин після зльоту. На борту перебувало 188 осіб, рятувальним службам вдалося знайти місце аварії і виявити перші уламки літака.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, інцидент стався буквально за лічені хвилини після вильоту з аеропорту Джакарти.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що літак Boeing 737 індонезійської компанії Lion Air, який нещодавно зазнав аварії недалеко від острова Ява, вийшов у рейс з суттєвими технічними несправностями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в мережі оприлюднили знімки командира та екіпажу Boeing 737, який розбився в Індонезії. Фото, до речі, зроблені за лічені хвилини до трагедії.

Також "Знай.uа", писав, що екіпаж благав про порятунок за лічені хвилини до смерті.