Іще один український військовий не зміг витримати страшного тягару війни у мирному житті - 30 жовтня стало відомо про те, що покінчив життя самогубством 33-річний учасник АТО, боєць батальйону "Донбас" Сергій Норік, який пройшов Іловайський котел.

Про трагедію на своїй сторінці у Facebook повідомила ветеран АТО Людмила Калініна.

"Йдуть не тільки там на передовій! Ідуть і в тилу, страшно сказати, наклавши на себе руки!!! Ястреб, прости!!! Будь ласка, не забувайте, ми, атошники, все ще воюємо!!! Навіть тут!!!", - написала вона.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Його більше немає! Він кричав про допомогу! Ну вареники на Донбас, це круто, але тут так важко! Ідуть ті, хто подарував Мир! А тепер давайте, все відразу згадають про нього, та тільки Серьожи більше Нема!!!", - пише Калініна.

У коментарях вона уточнила, що Сергій повісився.

Похорон бійця відбудеться у вівторок, 30 жовтня у Павлограді.

Нагадаємо, чотири роки минуло з моменту кривавої трагедії під Іловайськом, але українські бійці досі не можуть оговтатися від пережитого, згадують ті дні із болем та невимовним сумом.

Поділитися важкими спогадами в роковини вирішив ветеран АТО Дмитро Єсаулов (позивний "Очерет").

"Бачив психи росіян кількості поранених і загиблих з їх боку. Деякі 300-ті почали вмирати. Стогін, сльози. Російський майор Лисиця сказав, що у нього лише три вантажівки. Спочатку вивезе 300-х росіян, потім 200-х, а потім поранених українців. У них було 3 КамАЗа убитих. Російські десантники були вражені й налякані. Нас боялися навіть беззбройних", - зазначав він.


Як писав раніше Знай.ua, під час трагічних подій під Іловайском влітку 2014 року всі сторони здійснювали серйозні порушення прав людини.

До такого висновку прийшло Управління Верховного комісара ООН з прав людини (УВКПЛ ООН), яке оприлюднило доповідь на цю тему, передає "Інтерфакс-Україна".


Також Знай.ua писав про те, що офіційні дані про 366 загиблих українських військових в Іловайському казані в серпні 2014 року абсолютно не відповідають дійсності.