У вівторок, 30 жовтня, в Києві не стало легендарного радянського та українського мультиплікатора, режисера і сценариста Давида Черкаського: два місяці тому у чоловіка стався інсульт і весь цей час він провів у лікарні.

Завдяки Давиду Черкаському світ побачив безліч чудових мультиплікаційних стрічок, на які припало дитинство не одного покоління. Найпопулярніші його творіння - "Доктор Айболит", "Пригоди капітана Врунгеля" та "Острів скарбів".

У соціальних мережах друзі, колеги і шанувальники Давида Черкаського пишуть багато щирих і теплих слів прощання: талановитий мультиплікатор, відмінний колега і найкращий друг.

Час назад умер Давид Янович Черкасский. Два месяца после инсульта он пролежал в реанимации. Два месяца врачи сражались...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door александр меламуд op Dinsdag 30 oktober 2018

"Когда-то меня назвали - легендой. И, вот пришёл нормальный человек, который любит жизнь, женщин, радости жизни, залез...

Geplaatst door Viktor Andrienko op Dinsdag 30 oktober 2018

Первая моя работа. Первый режиссер Давид Черкасский Всегда смех. Пусть ангелы радости поведут тебя вверх

Geplaatst door Тамара Бойченко op Dinsdag 30 oktober 2018

Помер Давид Янович ЧЕРКАСЬКИЙ - творець легендарних мультфільмів Острів скарбів, Лікар Айболить, Пригоди капітана...

Geplaatst door Serhii Ivanytskyi op Dinsdag 30 oktober 2018

Помер режисер і сценарист Давид Черкаський - геній українського мультфільму. Йому було 86...

Geplaatst door Анатолій Яворський op Dinsdag 30 oktober 2018

уважаемый и дорогой David Cherkassky, так и не поговорили. пусть вам там будет легко!

Geplaatst door Miriam Dragina op Dinsdag 30 oktober 2018

....да что ж за год такой клятый?! Час назад ушёл Давид Черкасский... светлая память!

Geplaatst door Владимир Быстряков op Dinsdag 30 oktober 2018

Раніше повідомлялося, що американський режисер і сценарист Одрі Уеллс померла на 59-му році життя 4 жовтня, про її смерть стало відомо через день, повідомляє видання Variety.

Останні п'ять з половиною років жінка боролася з раком. Її чоловік Брайан зазначив, що, незважаючи на хворобу, Одрі продовжувала жити, працювати і подорожувати і ніколи не втрачала радості, інтересу та оптимізму.

Одрі Уеллс написала сценарії до фільмів "Джордж із джунглів", "Правда про кішок і собак", "Собаче життя", "Давайте потанцюємо?", "План гри". Відзначається, що Уеллс померла за день до прем'єри фільму "Ненависть, яку ви породжуєте", знятий також за її сценарієм.

Нагадаємо, в понеділок, 22 жовтня, в Москві помер російський поет Володимир Дагуров.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", помер легендарний радянський режисер. Олександр Свєтлов був настільки відомим у радянські часи, що ви напевно знайомі з його діяльністю.

Також "Знай.uа" писав про те, що помер творець "Клану Сопрано". Легендарний американський режисер Денні Льойнер помер у Лос-Анджелесі на 58-му році життя.