Кіоски з соціальним хлібом у Києві проіснують до кінця цього року, оскільки закінчується інвестиційний договір між містом і ПРАТ "Київхліб". В якості альтернативи столична влада обіцяє киянам оформити дисконтні картки, які дадуть можливість отримати знижку на головний продукт.

Про це стало відомо з повідомлення депутата Київради Тетяни Меліхової (фракція "ЗА "Батьківщина") на її сторінці в Facebook.

гроші

За словами Меліхової, столича влада уклала договір з виробником соціального хліба лише на 3 роки.

Жінка зазначила, що кіоски почали працювати не одночасно, торгових точках завершить у різний час.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"На даний момент, в Києві є всього 20 кіосків, де все ще можна придбати хліб за нижчими цінами. Але вони будуть продавати його лише до кінця 2018 року", - повідомила депутат.

хліб

При цьому, за інформацією Меліхової, у КМДА повідомили, що покупцям пропонують оформити дисконтні картки, які будуть давати знижку на купівлю хліба в розмірі 20%.

Нагадаємо, на 1 січня 2018 року у столиці таких точок продажу налічували 192 кіоски.

У вересні депутатка дорікнула очільника столиці Віталія Кличка за те, що в "соціальних" хлібних кіосках більше немає дешевого хліба. Кияни масово скаржилися, що "соціальні" точки роздрібної торгівлі заявляли, що дешевого хліба більше немає.

Нагадаємо, те, що придбала киянка в магазині переплюнуло всю ту гидоту, про яку розповідали раніше.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у популярному київському фастфуді "Пузата хата", де містяни полюбляють смачно пообідати, стався скандальний інцидент. У супі клієнта знайшли вусату гидоту.

Також Знай.ua писав, що українцям розповіли, що та на скільки подорожчає у листопаді. Ціни доб'ють навіть заможних.

Дивіться: Столичні супермарети можуть відбити бажання їсти назавжди