З 1 листопада в столиці набудуть чинності зміни дорожнього руху

Про це було відомо раніше, але дотримуватися нових правил потрібно буде з початку листопада.


Про це повідомляють у прес-службі КМДА.
Таким чином, в цьому році в столиці змінять максимальну швидкість руху в населених пунктах.

Якщо раніше звичної для водіїв обмежує була 60 км на годину, тепер її знизять до 50. Однак, як наголошують у повідомленні, необхідно буде ввести ділянки, на яких буде допустимої перевищує обмеження швидкість.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це пов'язано з особливостями столичного руху. "Починаючи з 1 січня 2018 року введені в дію оновлені вимоги Правил дорожнього руху, згідно з якими швидкість пересування транспорту в населених пунктах знижена з 60 км/год до 50 км/год. Однак, враховуючи важливість забезпечення належних умов для життєдіяльності Києва, виникає необхідність збільшити дозволену швидкість руху на окремих ділянках", — йдеться у повідомленні.


За словами чиновників, на 17-ти вулицях будуть встановлені знаки, що визначають дозвіл на проїзд зі швидкістю 80 км на годину.

З понеділка, 15 жовтня, патрульні в Україні почали штрафувати водіїв за перевищення швидкості.

Використовувати прилади для вимірювання швидкості TruCam правоохоронці почали ще 8 жовтня, проте до цих пір тільки усно попереджали порушників, повідомляє прес-служба патрульної поліції в Facebook.

Нагадаємо, раніше ми писали про евробляхах з Литви: які моделі найчастіше обирають українці.


Як повідомляв портал Знай.uа, день автомобіліста і дорожника 2018: вражаючі факти про свято.


Знай.uа писав, в голові щось змінюється: ось так в Україні пропускають "швидку", відео.