Питання заробітної плати сьогодні є болючим для багатьох працівників. Виявляється, в Україні заробити пристойні гроші можна не лише у сфері IT. Інші галузі також пропонують непогану зарплатню та умови праці.

Спеціалісти порівняли зарплати українців та пропозиції роботодавців і дійшли цікавих висновків. Наприклад, де та як в Україні можна заробити більше 15 тисяч гривень на місяць.

Так, на посаді директор по маркетингу пропонують від 77 до 80 тисяч грн.

Середня зарплата директора по маркетингу по вакансіях на популярному порталі Work.ua - 25600 гривень. Без досвіду, звичайно, працювати на такій посаді не вийде. При цьому максимальний діапазон оплати праці директора по маркетингу до 80000 гривень.

Стоматолог - 20 тисяч грн.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Звичайно, стоматологом навряд чи може стати кожен. Для цього як мінімум потрібно здобути профільну освіту. Але якщо ви тільки вибираєте, куди піти вчитися, або допомагаєте визначитися дитині, візьміть до уваги цю професію. За даними з вакансій, середня зарплата стоматолога у приватній клініці 21300 гривень.

Начальник відділу кадрів - 18 тисяч грн

Максимум, який пропонують на даній посаді - 60000 гривень. А ось середня зарплата начальника відділу кадрів - 18000 гривень. Звісно, стати начальником швидко не вийде, потрібно потрудитися на посадах значно нижче, але наполеглива праця та поставлена мета приведуть до бажаного результату.

Перекладач з китайської - 16 тисяч грн.

Професія, звичайно, рідкісна, але дуже перспективна. Середня пропозиція по вакансіях перекладача китайської - 16600 гривень. Все, що потрібно - відмінне знання китайської. І, звичайно, навички перекладу, спілкування з людьми і бажання розвиватися.

Прораб - 15 тисяч грн

Виконробів цінують не тільки за кордоном, але і в Україні. Середня зарплатня на цій посаді вище середньої в Україні.

Нагадаємо, тепер українцям цілком законно можна прогулювати роботу, а роботодавецб за це й доплатить. Це стосується тих працівників, яким забргували зарплату як мінімум на 15 днів.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні кількість громадян, які отримують соцдопомогу просто вражає. Дві третини населення потребують допомоги від держави. Це говорить лише про те, що в Україні уцільні злидні, народ бідує та не може самостійно забезпечити собі гідне життя.

Також Знай.ua писав про те, що у кінці року українцям підвищать прожитковий мінімум. Також більшим стане мінімальний розмір аліментів на дітей.

Дивіться: Як отримати збільшену пенсію в Україні