В Україну в четвер, 1 листопада, прийшов новий антициклон Yogi, завдяки йому в найближчі дні практично на всій території буде сухо. Так що українці на цих вихідних зможуть насолодитися теплими днями. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Також за словами синоптика, листопад, за статистикою, місяць з найменшою кількістю сонячних днів у році.

"Листопад, за статистикою, місяць з найменшою кількістю сонячних днів у році. Тому поки не найкращу метеообставину буде компенсувати тепле повітря. Скористайтеся теплом, нехай товсті пуховики, колготки 100 ден, здоровенні шапки і грубі черевики ще поніжаться у ваших шафах перед зимовою тяжкою працею", - написала синоптик в Facebook.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Так 3 листопада на всій території країни хмарно з проясненнями, у Волинській, Рівненській і Тернопільській областях прогнозують дощі. Вночі на заході, півночі, в центрі і на півдні +5-8, вдень +12-16, на сході вночі 0+4, вдень до +13.

4 листопада на заході і півночі країни пройдуть дощі, на решті території хмарно з проясненнями. Температура повітря на заході та півночі вночі 5-9, вдень 11-14 градусів тепла, в центрі і на півдні вночі 5-7, вдень до +14, на сході від 0 до +4, вдень до +13.

Учора починали з Італії. І сьогодні почнемо. Потужні дощі йдуть завдяки циклону Wenke на південному заході Європи. А в...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 1 november 2018

Раніше Наталя Діденко повідомляла про те, якою буде погода в листопаді. Згідно з прогнозом синоптика, з 1 листопада і до кінця тижня по всій Україні буде переважати суха повітряна маса.

На початку наступного тижня погода залишиться незмінною.Температура повітря в денні години становитиме +12+18 градусів, на Півночі і на Сході - +9+15 градусів.

"У листопаді українцям варто приготуватися до температурних "гойдалок": з 1 по 5 листопада буде плюсова температура, але вже в наступні три дні вдарять нічні морози. У наступні три дні стовпчики термометрів знову піднімуться до плюсових позначок. І такі перепади будуть до 23 листопада, - говорить народний синоптик Леонід Горбань. - Суттєве похолодання прийде в Україну з 23 листопада: вночі температура опуститься до 9 градусів морозу. Але холоду не протримаються довго. Вже з 28 листопада знову очікується потепління. За моїми підрахунками, відносно тепла погода протримається до кінця листопада".

Нагадаємо, цієї осені погода у Києві встановила кілька рекордів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Україна вважається однією із найромантичніших країн світу.

Також "Знай.uа" писав, як цілком законно зменшити оплату за тепло.