2 листопада на Донбасі бойовики 22 рази відкривали вогонь по українським захисникам, один раз вони застосували заборонене озброєння.

Цю інформацію повідомили у прес-центрі ООС.

Противник під час атаки використовував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, а також стрілецьку зброю.

Так, окупанти обстріляли позиції українських захисників поблизу Станиці Луганської, Авдіївки, Пісків, Мар'їнки, Красногорівки, Богданівки, Строгнатовки, Павлополя, Гнутового, Водяного, Лебединського та Широкіного.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Вогневий наліт із застосуванням мінометів калібру 82 мм окупанти вчинили на Маріупольському напрямку по опорному пункту наших військ поблизу Павлополя. Також зафіксована чергова провокація на ділянці розведення сторін у Станиці Луганській. Окупанти прицільно обстріляли наші позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї" прес-служба ООС

У ранковому повідомленні йдеться, що втрат серед українських воїнів за минулу добу немає. У той же час, згідно з даними розвідки, одного з бойовиків було поранено.

Після півночі окупаційні війська прицільно обстріляли захисників Широкіного з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, на Донбасі українських військових не шанують, навіть коли вони приїжджають привозити допомогу. Фактами про те, який нерадушний прийом влаштовують місцеві військовим і волонтерам, поділилася командир медичного батальйону Госпітальєри Яна Зінкевич.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на Донеччині затримали екс-народного обранця, місцевого кримінального авторитета на прізвисько Вася Гаркавий" та його спільника, які влітку напали на військового.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що командир розвідувального взводу 28-ї окремої механізованої бригади Ярослав Гаврилюк (позивний "Сява") помер від побоїв старшого за званням товариша по службі. Про це повідомляють товариші по службі воїна.