Співробітники Державної фіскальної служби разом з прикордонниками, включеними до складу Об'єднаних сил, затримали на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Маріїнка" в Донецькій області дівчину, яка намагалася незаконно вивезти на окуповану територію ікони.

Про це повідомив прес-центр ООС в Facebook.

"На КПВВ "Маріїнка" здійснено огляд особистих речей громадянки К. 1994 року народження, яка намагалася незаконно вивезти на тимчасово окуповану територію України дерев'яні ікони, ікони в дерев'яних рамках, ікони в пластикових рамках, пластикові рамки для ікон і капронові підвіски для хрестиків", – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що загальна орієнтовна ринкова вартість вилучених предметів склала 43 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У відношенні громадянки склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 204-3 (порушення порядку переміщення товарів у район чи з району проведення антитерористичної операції) Кодексу України про адміністративні порушення.

Раніше ми писали, що глава Української православної церкви Київського патріархату Филарет в ефірі одного з українських радіо заявив, що тільки у Константинополя є право призначати дату Архієрейського собору.

Томос для України
Томос для України

Відомо, що на цьому заході православні церкви України мають прийняти рішення про об'єднання і обрати нового "єдиного" предстоятеля.

Філарет Також висловив сподівання, що цей захід пройде в листопаді поточного року.

Томос в Україні
Томос в Україні

Офіційних відомостей про те, де повинен пройти Архієрейський собор, у Філарета нема, однак він висловив деякі припущення.

"Ми вважаємо, що Архієрейський собор буде проходити в Софійському соборі", – заявив Філарет, зазначивши, що українські церкви вже готуються до історичного Собору.

Нагадаємо, московський піп "освятив" трасу з вікна особистого Lexus.

Як повідомляв Знай.uа, ліквідація Московського патріархату: путінські попи в шаленій істериці б'ють на сполох.

Знай.uа писав, Ющенко розповів про священну долю українців.