Страшна новина про смерть активістки Катерини Гандзюк викликала резонанс серед українців.

Про це повідомляє Politeka.

Багато хто з них впевнений, що дівчина померла не своєю смертю.

Раптова смерть активістки з Херсона Катерини Гандзюк вразила українців. Люди не вірять, що Катерина, яка так наполегливо боролася за своє життя, померла.

Дівчина перенесла 11 операцій. Останнім часом її стан був дуже важким.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше Катерина Гандзюк записала відеозвернення до українців, де розповіла, що їй дуже складно говорити, але "набагато простіше, ніж нашій країні перетравлювати всю цю величезну кількість регіоналів, сепаратистів та "мусорів"".

"Так, я знаю, що виглядаю зараз погано. Але, принаймні, мене лікують. Мене лікують добре українські лікарі. І я точно знаю, що я виглядаю зараз набагато краще, ніж виглядають в Україні справедливість та правосуддя. Тому що їх сьогодні не лікує ніхто", - зазначила Катерина.

Коли в мережі з'явилося трагічна звістка про смерть активістки, у багато читачів не могли прийти до тями та усвідомити, що це справді сталося.

"День почався з усмішки, але буквально тут же як обухом по голові. І саме найгірше це бридке, огидне відчуття безсилля щось змінити", - активно коментують у мережі смерть відомої активістки.

Більшість висловили співчуття та підкреслили, що всі винні та причетні до смерті Катерини обов'язково мають бути покарані.

За офіційною версією, причиною смерті дівчини став обрив тромбу. Катерині Гандзюк було 33 роки.

Нагадаємо, раніше смерть активістки Гандзюк: поліція терміново перекваліфікувала справу.

У неділю, 4 листопада померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк. Поліція терміново перекваліфікувала справу на статтю "Закінчене вбивство" КК.

Поліція перекваліфікувала кримінальне провадження, за яким проводиться розслідування нападу на херсонську активістку Гандзюк на статтею "Закінчене вбивство" Кримінального кодексу України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що померла Катерина Гандзюк: головне про активістку і страшний замах.

Також "Знай.ua" писав, про те, що померла відома активістка Катерина Гандзюк: перші подробиці.