Мешканці Тернополя активно протестують проти нових тарифів на проїзд у громадському транспорті. Люди заблокували рух у центрі міста, просто перекривши три дороги.

Про це повідомляє Сегодня.

Спочатку тернополяни провели акцію протесту на Театральній площі, на якій взяло участь близько тисячі осіб. Після цього містян попрямували до пішохідних перехоів.

національні дружини оголосили завершення акції протесту у Тернополі проти підвищення проїзду у громадському транспорті проте, тернополяни досі продовжують акцію

Geplaatst door provse.te.ua op Zondag 4 november 2018

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З 14:00 люди безперервним ланцюгом рухаються по переходах на вулицях Замкова, Пирогова, а також по центральній вулиці Руській.

Загалом рух в центрі Тернополя ускладнено. Правоохоронці повідомляють водії про акції протесту в Тернополі та направляють в напрямку незаблокованих вулиць, проте об'їхати центральну частину після перекриття головних транспортних шляхів дуже складно.

За інформацією організаторів акції протесту, завтра вона продовжиться уже міською радою Тернополя.

Відомо, що у Тернополі вдвічі подорожчав проїзд у громадському транспорті. Вартість проїзду в маршрутці зросла до 9 гривень, тролейбусі - до 8.

Нагадаємо, раніше у зв'язку з підвищенням тарифів, громадяни схильні до радикальних рішень, пропонованих Олегом Ляшко - експерт.

Українські радикали радикально підійшли до підвищення тарифу на природний газ - оголосили всеукраїнську акцію протесту. Рішення протестувати обумовлено розумінням того, що країні потрібні реформи, а не наступні транші кредитів і підвищення тарифів - написала в своєму Facebook політичний аналітик Яніна Соколовська.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо на скільки виростуть ціни на тепло та гарячу воду.

З 1 листопада 2018 року тариф на газ для населення підвищується на 23,5%. Тепер за кубометр газу людям доведеться платити 8,55 грн, тоді як зараз тариф становить 6,96 грн/кубометр. Такими були газові зобов'язання нашої країни перед МВФ. І звичайно ж, здорожчання блакитного палива призведе і до підвищення тарифів на послуги ЖКГ.

Також "Знай.ua" писав, про те, що "Укрпошта" озолотиться за ваш рахунок: що потрібно знати про нові тарифи.