На території санаторію "Полтава", що розташований у місті Саки в аннексированном Криму, масово отруїли кішок. Тварини билися на території в конвульсіях і з піною у рота, і вмирали на очах у відпочиваючих, пише RoksolanaToday&Крим.

"Саки. Санаторій Полтава. Неділя, ранок, 28 жовтня почалося для відпочиваючих з шоку: на території отруїли кішок. Їх там було багато, вони красиві і радували людей. Отруїли всіх. Всі кішки валялися на території з піною в роті і вмирали", — повідомляється в твіттері відомого блогера.

Нелюдських отруйників не збентежила ні болісна смерть пухнастих мешканців санаторію, ні те, що тварини вмирали на очах у маленьких дітей та їх батьків. Користувачі Мережі обурюються і пишуть, що це жах, що така ситуація знаходиться вище розуміння сучасної людини, і що у росіян шкуродерство в крові. Деякі користувачі відзначили, що "для москаля навіть кішка ворог", "труїти – це для них спосіб всіх проблем", "їх навіть людьми назвати важко". Найдивніше, що в день, коли на території були виявлені вмираючі кішки, багато відпочиваючих в санаторії Полтава поскаржилися на погіршення самопочуття. Що це було – невротична реакція на побачене, або заодно з кішками вирішили отруїти і людей, поки невідомо.

Нагадаємо, раніше Знай.uа публікував шокуючі фото Армянська в Криму, де відбулися хімічні викиди. Вулиці загрузли в отруєному тумані, по склі машин повзають вмираючі комахи, у дворах валяються трупи котів і собак.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мешканці анексованого Кримського півострова, Армянська зокрема, всі намагаються оговтатися після декількох хімічних атак, після яких сотні людей звернулися за медичною допомогою. У місто прийшла нова біда: одним з наслідків екологічної катастрофи стала іржа, яка покриває тепер все, що тільки можна.

Також в соціальних мережах користувачі розповідають, що співробітники так званого "МНС" взяли скарги понад 50 осіб. "Там кількість дзвінків з Армянська засекретили і брешут, що ніхто не дзвонить зі скаргами на кислоту", - пишуть у співтоваристві. Екологічна катастрофа в Армянську досягла свого апогею, але влада продовжує брехати, що все добре і робити вигляд, що нічого не сталося.

Незважаючи на весь цей кошмар, завод Кримський Титан знову запустили. Російські екологи особисто брали участь у відновленні роботи заводу, який раніше отруював десятки тисяч жителів, як окупованого Криму, так і території підконтрольні українському уряду.