Окупаційна влада Криму продовжують труїти жителів міста Армянск. Чергова порція шокуючих фото з'явилася в мережі.

Відповідні знімки з'явилися на сторінці RoksolanaToday&Крим у Twitter.

Місцеві жителі продовжують скаржитися на жахливу екологічну ситуацію в місті. Ще з кінця серпня 2018 року завод "Кримський Титан" викликав викид небезпечних хімічних речовин в повітря.

У мережі продовжують з'являтися вражаючі фотографії, на яких видно, як в квартирах іржавіє будь кожна металева річ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Армянськ. Місто-катастрофа. Поступово стає примарою. А так все стабільно – сморід, іржа, хімія, хворі діти. Та й дорослі не дуже здорові", - йдеться у підписі до фото.

На фото видно, що металеві труби і навіть дверні ручки у будинках, сильно вкрилися іржею.

Самі городяни відзначають, що у них псується нова побутова техніка, куплена вже замість тієї, що поржавіла раніше. До того ж, предмети іржавіють навіть в закритих приміщеннях.

Кримчани додають, що в повітрі відчувається запах сірководню.

Раніше повідомлялося, що жителі анексованого Кримського півострова, Армянська зокрема, всі намагаються оговтатися після декількох хімічних атак, після яких сотні людей звернулися за медичною допомогою. У місто прийшла нова біда: одним з наслідків екологічної катастрофи стала іржа, яка покриває тепер все, що тільки можна.

Також в соціальних мережах користувачі розповідають, що співробітники так званого "МНС" взяли скарги більше 50 чоловік.

Нагадаємо, Армянськ потрясла нова катастрофа. Місто покритий свіжої іржею.

Як повідомляв Знай. ua, отруєного півострова масово тікають, опубліковано вражаюче доказ.

Знай. ua писав, що окупанти знову запустили небезпечний завод. Кримчани лише нещодавно оговталися від наслідків катастрофи.