У мережі опублікували нові шокуючі фотографії наслідків екологічної катастрофи в анексованому Росією Криму.

Відповідні знімки з Армянська опублікувала у своєму Twitter блогер під ніком RoksolanaToday&Крим.

На фотографіях можна побачити, як посеред вулиць міста лежать тіла мертвих голубів. Вмираючі комахи повзають по капотам машин, у дворах мруть кішки, а саме місто загрузло у кислотному тумані. Він настільки щільний, що в окрузі нічого неможливо розглянути.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Завтра должны запустить Титан в Армянске, а экологическая ситуация там катастрофическая опять.. Видео из ВК, насекомые на свежем воздухе..

Geplaatst door Alexandr Talipov op Vrijdag 19 oktober 2018

Нагадаємо, жителі анексованого Кримського півострова, Армянська зокрема, всі намагаються оговтатися після декількох хімічних атак, після яких сотні людей звернулися за медичною допомогою. В місто прийшла нова біда: одним з наслідків екологічної катастрофи стала іржа, яка покриває тепер все, що тільки можна.

Також в соціальних мережах користувачі розповідають, що співробітники так званого "МНС" взяли скарги понад 50 осіб. "Там кількість дзвінків з Армянська засекретили і брешут, що ніхто не дзвонить зі скаргами на кислоту", - пишуть у співтоваристві.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", екологічна катастрофа в анексованому Криму набирає обертів, адже місцевих жителів продовжують труїти токсичними викидами з заводу "Кримський титан".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на території Кримського півострова піднялася паніка: жителів злякала нова "атака" кислотними викидами. Як повідомляє портал Рoliteka, про це пише місцевий блогер Кримський бандерівець.