Мешканці анексованого Кримського півострова, Армянська зокрема, все намагаються оговтатися після кількох хімічних атак, після яких сотні людей звернулися за медичною допомогою. У місто прийшла нова біда: одним з наслідків екологічної катастрофи стала іржа, яка покриває тепер все, що тільки можна.

Про це на своїй сторінці в Twitter пише користувач "Roksolana Today&Крим".

"Місто покрите свіжою іржею", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Також в соціальних мережах користувачі розповідають, що співробітники так званого "МНС" приняли скарги більше 50 чоловік.

"Там кількість дзвінків з Армянська засекретили і брешуть, що ніхто не дзвонить зі скаргами на кислоту", - пишуть у спільноті.

В Армянську почалася паніка через кислотну катастрофу

В окупованому Армянську почалася справжня паніка через те, що евакуйованих дітей вирішили повернути назад. При цьому проблему з кислотною катастрофою так і не вирішили. Блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці у Twitter викладає відповідне листування з місцевих паблік.

Зазначимо, що після хімічного викиду на заводі "Титан" в Армянську різко зросла кількість постраждалих прикордонників. За словами помічника голови ДПСУ, ситуація на кордоні з Кримом залишається без істотних змін.

Нагадаємо, що відповідальність за хімічну атаку в Криму лежить на Росії. Таку заяву озвучила прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що жителі Армянську, де сталася хімічна катастрофа, в соціальних мережах публікують фотографії міста.

Також портал "Знай.ua" писав, що завод "Кримський Титан", на якому стався викид хімікатів в Армянську, спокійно продовжує працювати далі.