У Армянську, що входить у території анексованого Криму, почалася справжня паніка через те, що евакуйованих дітей вирішили повернути назад. При цьому проблему із кислотною катастрофою не усунули.


У соцмережах кримчани скаржаться на страшний сморід. Зокрема, блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці у Twitter викладає відповідне листування з місцевих паблік.

"На вулиці сморід кислотою, задихнутися можна! А наших дітей вже у п'ятницю повертають, усі аналізи - це брехня", - скаржаться місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще


Нагадаємо, після хімічного викиду на заводі "Титан" в Армянську різко зросла кількість постраждалих прикордонників.

прикордонник


Цю інформацію повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"Зараз звернувся 61 прикордонник (вчора повідомлялося про 37 - прим. ред.), з них п'ятеро госпіталізовані і проходять детальне медичне обстеження у нас в Одесі"


Крім того, Слободян зазначив, що після того, як постраждалі отримали медичну допомогу, вони повернулися до виконання службових обов'язків.
За словами помічника голови ДПСУ, ситуація на кордоні з Кримом залишається без істотних змін.


Як повідомляв раніше Знай.ua, з'явилося нове відео з місця зіткнення плавучого крана з опорою автодорожньої частини моста через Кримський міст, зняте автолюбителем на відеореєстратор автомобіля.
Про це повідомляють ЗМІ.

На кадрах видно, як на місці працюють фахівці експлуатаційної служби моста, а над бар'єрним огородженням нависає стріла судна.

крим міст

В результаті зіткнення з мостом вранці 8 вересня плавучий кран пошкодив бар'єрну огорожу і щоглу освітлення автодорожньої частини транспортного переходу.

За даними прес-служби оператора моста - російського управління доріг "Тамань", зіткнення сталося, оскільки плавкран зірвало з якоря.


Також Знай.ua писав про те, що у самому центрі окупованого Криму хлопець заспівав пісню "Океана Ельзи" - просто мені так хочеться, жити там де й ти...