Історія 6-класниці Діани з Харкова вже давно відома всій країні. Учениці школи №151 відмовили у звичайному шматку торта, адже мама не здала на нього гроші батьківському комітету.

Після численних знущань та погроз, про які заявила мати дівчинки (у вигляді смс-повідомлень) дитина нарешті зважилася на сміливий крок. Попри пережите, вона готова залишитися у навчальному закладі.

Особливо здивувала Діану неймовірна підтримка небайдужих людей та позитивні відгуки на її адресу: такого вона не очікувала:

"Для мене це дуже хвилююче, взагалі не віриться".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зараз Діані дарують солодощі, запросили на екскурсію в Раду, а її кумир - лідер гурту DZIDZIO - запросив школярку в кіно.

Як відомо, скандал у харківській школі почався з ініціативи представниці батьківського комітету Наталії Толяренко, аби шестикласники солодким столом відзначали закінчення навчального семестру.

Учениці Діані торта не дісталося, дівчинка розплакалася і поскаржилася мамі. Жінка аргументувала свій вчинок тим, що батьки не здають гроші і за рахунок інших пригощати дитину вона не має права.

Довкола ситуації з Діаною згуртувалися всі: активісти, ЗМІ, інші батьки та учні. Історія набула такого розголосу, що, певно, стала непоганим уроком іншим.

Дивіться: скандал у школі Харкова: учениця зробила заяву

Нагадаємо, після скандалу у школі Харкова українці знайшли іншу роботу вчительці. Як повідомляв "Знай.ua", батьківський комітет харківської школи у дивні формі вибачився перед ображеною ученицею. Також "Знай.ua" писав, батьки показали, як мотлох завезли у школи замість нормальних стільців та парт.