Відомий український педіатр Євген Комаровський заявив, що ніколи не пробачить політикам, які обдурили довіру людей після Майдану.

Педіатр Євген Комаровський вірив, що в результаті Революції гідності в Україні будуть європейські цінності, а рівень життя підвищиться. Про це він розповів в авторській програмі головного редактора інтернет-видання "Гордон" Олесі Бацман на телеканалі "112 Україна".

Він зазначив, що ніколи не пробачить обманутої довіри людей.

"Коли почалася Революція гідності, я повірив. Повірив, тому що лошара. Ну як я міг повестися на це все ?! Але якщо ви подивитеся мої виступи того часу, я звертався до людей ще до подій в Донецьку і говорив, що найголовніше -почати домовлятися. Краще роками говорити, ніж днями стріляти ", - розповів Комаровський.

При цьому педіатр зазначив, що не голосував за Петра Порошенка на дострокових виборах президента.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я не люблю програму, яка називається "Жити по-новому". Я цього не розумію", - пояснив він.

Нагадаємо, доктор Комаровський збирається на риболовлю з Путіним. Відомий педіатр вважає, що зміг би домовитися з Путіним про припинення війни на сході України.

Євген Комаровський обурив співвітчизників несподіваною заявою стосовно планів щодо Путіна.

Нещодавно лікар-педіатр у своєму інтерв’ю висловив кілька реплік, до яких в українців виникли запитання. За його словами, в разі свого обрання президентом України, перше, що він зробив би, це відвідав би Росію та порибалив би разом з Путіним. Комаровський вважає, що зміг би домовитися з Путіним про припинення збройного конфлікту на сході України.

Нагадаємо, Євген Комаровський раніше заявляв, що не збирається балотуватися в президенти в 2019 році: причина тому - небажання наражати близьких на небезпеку і накликати на родину проблеми. А вони, на думку медика, просто неминучі.

Як повідомляв Знай.ua, "яжматері" напали на доктора Комаровського.

Також Знай.ua писав, що список кандидатів у президенти України на наступні вибори поповниться ще одним дуже відомий прізвищем. Український шоумен, продюсер та співак Андрій Данилко, який прославився своїм сценічним образом – Вєркою Сердючкою, виявив бажання спробувати себе в абсолютно новій ролі.