Популярний в Україні оператор мобільного зв’язку "Vodafone Україна" до кінця листопада закриє останні чинні архівні тарифи, які колись запустив попередник "МТС-Україна".

Про це повідомили представники компанії.

мобільний оператор

"У листопаді Vodafone Україна завершує перехід на роботу під брендом Vodafone. Зокрема, будуть закриті останні архівні тарифи МТС-Україна – тарифи контрактної форми підключення", – йжеться у повідомлення оператора.

користувачі

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Абоненти "Vodafone Україна" до кінця цього місяця повинні обрати собі нові тарифні плани, які актуальні на даний момент. В разі, якщо користувачі цього не зроблять, оператор залишає за собою право автоматично переключити абонента на новий тариф, який буде оптимальним, виходячи з попередніх витрат на зв'язок щомісяця.

"Перехід в актуальні тарифи безкоштовний і для клієнтів більшості старих тарифів МТС-Україна завершиться до 30 листопада. Кожен абонент отримає SMS-повідомлення з інформацією про закриття тарифу і термінами для переходу в тарифи Vodafone Україна", – відзначають в компанії.

На сьогоднішній день абоненти й досі продовжують користуватися близько 60 тарифами старого оператора, але, за словами представників "Vodafone Україна", таких не багато.

Більше того, серед досі існуючих є навіть тарифи ще попередника МТС - UMC.

"Серед чинних тарифів є навіть тарифи UMC. Всі вони вже давно втратили актуальність і більшість таких тарифів автоматично закриється до кінця місяця", – підкреслюють у Vodafone Україна.

Нагадаємо, користувачі оператора Lifecell масово почали скаржитися на збої в роботі. Вранці, 7 листопада, розкручений мобільний інтернет просто зник. Пізніше, замість 4G оператор увімкнув лише 3G.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярні мобільні оператори пообіцяли українцям дешевший зв'язок.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні дорожчають послуги оператора звязку "Укртелеком". Тарифи збільшаться у кілька етапів.

Дивіться: Швидкісний 4G вже в Україні. У чому переваги нового сервісу