Співробітник Нацполиції України Олександр Варченко, навколо якого останнім часом розгорівся скандал про переслідування і сексуальні домагання до студентці Наталі Бурейко, категорично заперечує звинувачення на свою адресу. На своїй сторінці у Facebook Варченко заявляє, що на нього була здійснена жахлива інформаційна атака. А саму Наталю він ніколи не знав, не був зареєстрований в Tinder і не листувався з дівчиною.

"Не виключаю, що хакерами був створений аккаунт з використанням моїх фотографій і з нього велрся це провокаційне листування з Наталією Бурейко", — написав він у Facebook.

Варченко вважає, що ця інформаційна атака пов'язана з тим, що його цивільна дружина Ольга Варченко займає посаду першого заступника голови Держбюро розслідувань і "багатьом стала кісткою в горлі".

"Про провокації і брудні медійні атаки вона заявляла публічно буквально нещодавно. Підозрюю, що це тільки початок. Я готовий дати вичерпні показання правоохоронним органам за фактом цієї провокації, про що мною зроблено відповідну заяву. Я люблю свою сім'ю і не дозволю нікому використовувати моє ім'я в цілях підлих провокацій", — написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дівчина на ім'я Наталя Бурейко попросила допомоги в соцмережах після того, як їй нібито стали надходити погрози. Невідомий з сайту знайомств під виглядом Олександра вимагав інтимних відносин, ображав та погрожував фізичною розправою за відмову. "Ти не дівчина, ти – пил", "Ти в моїй владі, тварь", "Будеш моєю або будеш страждати", "Здохнеш, як Гандзюк", — зокрема сказано у наданих скріншотах листування.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знай.uа писав, що студентка, якої надходили погрози, зникла – її розшукує поліція. А невідомі продовжують погрожувати її родичам. Дівчина звернулася до користувачів і попросила допомоги, оскільки боїться за своє життя.

А вранці, 8 листопада, стало відомо, що дівчина… зникла. Зв'язку з нею немає. "В останні тижні моє життя перетворилося на пекло. Все це якийсь сюрреалізм і нагадує невдалий розіграш, або фільм жахів. Все почалося з рандомного свайпа в Tinder і ненав'язливого спілкування вечорами. Так я познайомилася з ним, з Олександром...", - написала Наталя.

Подробиці цієї історії і скарг студентки раніше публікувалися на нашому порталі.

Спочатку, за словами дівчини, чоловік засипав її компліментами і обіцяв "озолотити" за більш близькі стосунки. На відмову він відреагував агресивно.

"Це було схоже на погрози в інтернеті від ображеної людини, але вони не припинилися. Олександр не заспокоївся. Якимось чином він дізнався про мене все. Адреси мене і моїх близьких, номери телефонів, став писати смс-ки і вимагати контакти, погрожуючи фізичною розправою. А вчора мені прислали квіти і відрубані пташині лапи...", - додала Наталя.

Нагадаємо, скандальний олігарх проміняв дружину на повію.