На вулицях тимчасово окупованих міст Луганської області в Кадіївці та Алчевську в громадських місцях - на стінах будинків, зупинках транспорту і магазинах - активно з'являються проукраїнські написи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню групи "Інформаційний опір".

"За версією бойовиків, авторами написів є не представники українського підпілля, а підлітки, "піддалися на українську пропаганду". А в цьому випадку з даного "відомства" знімається відповідальність за неефективну контррозвідувальну роботу", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Військові експерти заявляють, що окупанти також стали посилено глушити українські FM-радіостанції, які почали мовлення на окуповані території Донбасу.

"Для протидії залучаються додаткові технічні засоби ЗС РФ, перекидається з Росії. Крім того, в окупаційній адміністрації погрожують застосовувати жорсткі заходи до громадян за прослуховування українських радіостанцій", - наголошується в повідомленні.

За інформацією "ІС", у так зване МДБ терористів стали надходити доноси від місцевих жителів про "таємні прослуховування". "Особливо дана ситуація характерна для Горлівки, де з'явилися зони з відносно впевненим прийомом", - йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков вважає, що так звані "вибори" глав "ДНР" і "ЛНР" не суперечать Мінськими угодами.

"Скажімо так – вибори не йдуть в розріз Мінськими угодами, принаймні. Там про це нічого не йдеться", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що буквально нещодавно в мережі опублікували "виборчі списки" так званої "Луганської народної республіки", в яких є неповнолітні діти 2014-2016 років народження. Про це повідомив блогер під ніком Фашик Донецький на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Нагадаємо, два роки переговорів: Україна закупить ударні безпілотники.

Як повідомляв Знай.uа Рада сказала Луценку "ні".

Знай.uа писав, троянський кінь з Мінська: військовий експерт пояснив, чому Лукашенко це Путін.