У зоні бойових дій на Донбасі впродовж поточної доби 8 листопада бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил на сторінці Facebook.

Наразі вжде відомо, що внаслідок хаотичних обстрілів проросійських бойовиків, один український військовий був поранений.

Крім того повідомляється, що бойовики продоважують обстрілювати позиції українських військових з різного роду зброї.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ворог вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Найбільшу вогневу активність противника зафіксовано на луганському напрямку. Тут, біля Кримського, окупаційні війська, окрім вищеперерахованої зброї, застосували і міномети калібру 82 мм", - повідомили в штабі.

Також силами ООС було зафіксовано обстріл бойовиками поблизу населених пунктів Красогорівка,Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль та Широкине. Відзначається, що бойовики один раз застосовували заборонене мінськими домовленостями озброєння.

Разом з тим варто відзначити, що громадянин України Максим Шадров "відзначився" не лише активною участю у лавах бойовиків "ЛДНР", але й злочинами проти цивільних.

Відзначається, що на нього заявив його ж батько.

Наразі вже відомо, що снайпер бойовиків був затриманий російськими правоохоронцями за заявою свого ж батька.

"Снайпер Шадров був затриманий за заявою свого батька. А ще раніше, перебуваючи в Нижньому, був засуджений за пунктом "г" статті 161 КК РФ (грабіж, вчинений із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я, або з погрозою застосування такого насильства)", - повідомляє Necro Mancer.

Разом з тим варто відзначити, що раніше екс-боєць "ЛДНР" Олександр Агафонов зважився розповісти, хто в 2014 році віддавав накази обстрілювати Донбас.

Екс-бойовик "ЛДНР" з позивним "Лис" заявив, що ініціатива надходила особисто від Плотницького до батальйону "Зоря". Саме цей батальйон проводив мінометні обстріли.

Агафонов стверджує, що ДРГ, які вели обстріл, були внутрішніми, а не зовнішніми.

Лис повідомив, що володіє даними, з яких відомо, що в 2014 році він брав участь у затриманні членів формування "Зоря" спільно зі співробітниками МВС Луганська. Однак їх майже відразу ж після затримання відпустили.

Агафонов схильний пов'язувати це з їх безпосереднім підпорядкуванням Плотницькому. Лис переконаний, що саме він подбав про своїх людей.

Нагадаємо, українські військові показали, хто у домі господар, бойовики збирають власне м'ясо.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям пояснили, для чого ліквідували Захарченка.

Також "Знай.ua" писав, що Путін приготував українцям сумнівний подарунок.

Як бойовики грабують Донбас?