У російському місті Краснодар божевільний шкуродер замкнувся будинку і викидав котів з вікна четвертого поверху. Тварини кричали, багато з них отримали серйозні травми, декілька з них не вижило. Про це повідомляє місцеве видання 360. Перехожі помітили, що відбувається нелюдське, 8 листопада, близько 11:40 за місцевим часом. Небайдужі люди кинулися рятувати тварин і викликали правоохоронців. Співробітникам поліції вдалося з'ясувати, що на четвертому поверсі всі квартири належать одній жінці. Очевидці розповіли, що котів викидав саме чоловік.

Спроби знайти власницю квартир були марними. Трубку вона не піднімала, дверей не відчиняла, на дзвінки домофона не реагувала. Хто саме знаходився в квартирі, з'ясувати не вдалося.

На місце також прибули зоозахисники, які забрали травмованих тварин і доправили їх до лікарні. Деякі з котів знаходяться у важкому стані. Пізніше правоохоронцям передадуть довідки і звіти за результатами ветеринарного огляду. Порушено кримінальну справу за фактом жорстокого поводження з тваринами.

"Знай.uа" писав про страшну трагедію в одному з санаторіїв окупованого Криму. Там масово отруїли кішок. Тварини помирали на очах у відпочиваючих та дітей в страшних конвульсіях і з піною у рота, відчуваючи муки і наносячи моральну травму всім, хто це бачив. Крім того, на погіршення самопочуття поскаржилися кілька відпочиваючих, невже разом з кішками зібралися отруїти і людей? Подробиці події, від якої холоне в жилах кров, читайте в нашому недавньому матеріалі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше ми повідомляли про те, що під Дніпром орудує банда малолітніх гицелів. Незважаючи на ніжний вік, вони грають за особливим, відмінним витонченою жорстокістю правилами. Місцеві жителі бояться не те, що випускати тварин на вулицю, але і з'являтися там разом з ними.

Місцеві жителі стверджують, що на рахунку гицелів вже близько 30 жертв. Тварини вже більше року повертаються додому скаліченими, а 10 котів і зовсім зникли. Люди підозрюють в цій жорстокості компанію місцевих дітей, яким не більше 10 років.

Господиня одного з котів, який став жертвою, розповіла, що її улюбленець Лео одного разу приповз додому зі зламаними лапами, які були вивернуті в різні боки, до того ж у нього був зламаний хвіст. Лео лікувався три тижні, а коли знову вийшов на вулицю, то повернувся майже без хвоста.

Також ми писали про те, що копи загнали унікальну тварину на той світ.