У столичному аеропорту "Бориспіль" затримують рейси. Як пояснили пасажирам, причина у несприятливих погодних умовах, зокрема – підвищеній туманності.

Не полетять до Німеччини, Єгипту, Польщі та інших популярних напрямків. До слова, всім тим, чия подорож зірвалася, альтернативи поки що не запропонували.

Дивіться: Затримка рейсів, аеропорт "Бориспіль"

Як відомо, напередодні рейс YE5015 Київ - Шарм-ель-Шейх авіакомпанії YanAir здійснив вимушену посадку в аеропорту Каїра у зв'язку з інцидентом, пов'язаним із бійкою пасажирів на борту, повідомив туроператор Join UP! із посиланням на авіакомпанію.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ситуація спричинила затримку на 4 години пов'язаних рейсів за ланцюгом: Київ - Хургада, Хургада - Львів, Львів - Хургада і Хургада - Київ. Туристів, у яких були заплановані рейси до Єгипту з Києва та Львова, поінформували про затримки заздалегідь, іногородніх туристів розселили в готелях коштом туроператора.

Компанія додає, що частина туристів отримає також фінансову компенсацію за втрачену добу, а туристів, котрі очікують вильоту з Хургади, на час затримки розселили в готелях курорту коштом туроператора.

Нагадаємо, італійський лоукостер Ernest Airlines перетворює подорож на пекло. Як повідомляв "Знай.ua", популярний курорт знову взяв у полон сотні українських туристів. Також "Знай.ua" писав, складено рейтинг найкращих авіаліній світу 2018.