Українські туристи знову не можуть повернутися на Батьківщину. Близько 200 українських туристів – клієнтів Join Up другу добу не можуть вилетіти з єгипетського міста Шарм-ель-Шейх. Туроператор обіцяє, що всіх туристів 8 листопада відправлять в Україну, передає "Громадське".

В компанії Join Up підтвердили, що туристи не вилетіли з Єгипту.

"Туристам було надано розміщення в готелі, звичайно, за рахунок компанії. Частина туристів вже сьогодні вирушає рейсом до 19:00, а друга частина відправиться також сьогодні о 21:40", - повідомили в компанії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У прес-службі зазначили, що не отримували скарг від туристів з готелю. Про причини затримки рейсу в Join Up заявили, що це не входить в їх компетенцію і потрібно звертатися до перевізника.

Також раніше ми писали, що українці розповіли, як замість відпочинку провели дві доби в столичному аэропорту. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Олексій Скороход.

"Такого подарунку до ювілейного дня народження, як піднесла мені туристична компанія JoinUp, я ніяк не очікував".

Багатьом пасажирам довелося самостійно шукати місце для ночівлі, але і на цьому пригоди з перенесеним рейсом не закінчилися.

Туристи повернулися вранці в аеропорт і вже по дорозі на табло онлайн-реєстрації змінився час вильоту на 15:00. Трохи пізніше на ньому і зовсім зникла інформація про час вильоту.

Туроператор пізніше лише повідомив людям про те, що дата вильоту переноситься на 2 листопада. Для чоловіка, який поділився цією історією, на цій звістці відпочинок був закінчений.

Також ми писали, що до 2014 року популярний український туроператор JoinUp не виплатив компанії з ОАЕ "Royal Park Tourism Services" борг у розмірі близько 3,5 мільйона доларів.

Нагадаємо, що не зраджуючи традиціям, забарикадувати клієнтів в чужій країні вирішив вже скандальний туристичний оператор JoinUp.

Як повідомляв Знай.uа, МАУ переглянули норми перевезення багажу. Вам доведеться викласти кругленьку суму.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в міжнародному аеропорту "Бориспіль" пасажири не можуть вилетіти в Бапрселону.