Існує безліч факторів, які впливають на те, як пройде ваше подорож з дитиною. І один з найважливіших – це авіакомпанія, яку ви обрали для польоту на висоті 36 000 футів. Справа в тому, що деякі авіакомпанії доброзичливіші до сім'ї, ніж інші, і правила, збори, розклад, розміри сидінь, розваги в польоті і багато іншого можуть вплинути на те, буде ваш сімейний рейс вдалим або жахливим.

У дослідженні експерти зосередили увагу на десяти найбільших авіакомпаніях США, вимірюваних їх загальною кількістю пасажирів. При складанні рейтингу були використані 10 різних критеріїв, згрупованих за трьома основними категоріями: бронювання авіаквитків для сімей, подорожі з сім'ями, бонусні милі.

У підсумку був визначений список кращих авіакомпаній для сімей:

1. Southwest Airlines;
2. JetBlue;
3. Delta Air Lines;
4. Hawaiian Airlines;
5. Alaska Airlines;
6. United Airlines;
7. American Airlines;
8. Frontier Airlines;
9. Spirit Airlines;
10. Allegiant.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що важливо для сімей під час польоту

Безумовно, у кожній сім'ї різні потреби. Але існують загальні критерії, які відіграють важливу роль при виборі авіакомпанії. До них відносяться: можливість бронювання сусідніх місць, багаж, габарити ручної поклажі, зліт і прибуття у зазначений час, комфортне проведення часу та харчування на борту, розваги для дітей під час польоту, різні знижки і програми лояльності, які допоможуть зберегти бюджет.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Італійський лоукостер Ernest Airlines перетворює подорож в пекло: затримки рейсів, втрачені гроші і хамовитий персонал

Нагадаємо, Travel МВА покаже, як подорожуючи розвивати успішний бізнес в будь-якій країні

"Знай.uа" писав, Названо найпопулярнішу країну серед туристів. Ніколи не здогадаєтеся