Укрзалізниця запустила в тестовому режимі новий швидкісний поїзд до Міжнародного аеропорту "Бориспіль". А зараз оголосила конкурс на кращу назву для експреса та просить громадськість долучитися до нього.

За інформацією представників перевізника, усі бажаючі можуть надсилати свої варіанти назви на електронну пошту іnfopress@uz.gov.ua або залишати в коментарях до посту "Укрзалізниці".

експрес

"Пропонуємо вам, шановні друзі, приєднатися до ініціативи щодо пошуку назви експреса, який курсуватиме між станцією "Київ-Пасажирський" і аеропортом "Бориспіль", - йдеться в повідомленні.

Новий швидкісний поїзд з'єднає Центральний залізничний вокзал столиці та аеропорт "Бориспіль".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наголошується, що на даний момент фахівці "Укрзалізниці" активно працюють над реалізацією цього проекту. Новий маршрут повинен зменшити залежність мандрівників від міського трафіку, а також допоможе швидко і зручно дістатися до головного аеропорту України.

новий швидкісний поїзд

Нагадаємо, українцям показали попередній розклад руху експреса до Міжнародного аеропорту та розповіли про нюанси поїздок.

Поїзди на маршруті "Київ-Пасажирський-Бориспіль аеропорт" курсуватимуть з інтервалом 30-40 хвилин в години пік і з інтервалом від 40 хвилин до 1,5 години - в інший час.

Як повідомляв портал Знай.ua, у перевізника запевняють, що новий швидкісний потяг до Борисполя стане відмінною альтернативою дорогим таксі і незручним маршруткам.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві в тестовому режимі запустили електронний квиток для оплати проїзду. Громадянам пояснили, що це, як користуватися та скільки коштуватиме транспорт.

Дивіться: Новий експрес до Борисполя. Як будували та в чому переваги