Зараз складно здивувати інформацією, що людина не ходить до лікарів і воліє ставити діагнози по інтернету. Однак американка переплюнула всіх. Google допоміг їй народити самостійно, без лікарів і сторонньої допомоги.

Дивно те, що 22-річна мешканка США Тіа Фрімен дізналася про свою вагітність за пару тижнів до пологів, однак думала, що часу у неї сила-силенна, і вона може спокійно полетіти в Німеччину у своїх справах.

Переліт був через Туреччину, де вона залишилася в готелі на одну ніч. Та доля розпорядилася так дивно - саме в цю ніч і почалися пологи!

Опинившись в такому скрутному становищі без допомоги, без знайомих, але з Google, дівчина твердо вирішила народжувати самостійно.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Хоча вибору у неї особливого й не було - пологи почалися в закордонному готелі, а мовний бар'єр заважав їй попросити про допомогу.

Дівчина подивилася відеоролик на Youtube, а потім набрала води у ванну, взяла в рот рушник і почала тужитися. До великого щастя, пологи були досить легкими: після п'яти-шести потуг, дитина народилася.

Потім матір перерізала пуповину, погодувала дитину грудьми і заснула, встигнувши перед цим повідомити про поповнення в соціальних мережах.

Далі цікавіше, щоб повернутися додому зі своїм сином, їй довелося трохи помотатися по лікарнях і консульствах, інакше дитину просто не випустили б з країни.

Так щоб оформити дитину як громадянина США, Тіа звернулася в американське посольство, і незабаром дитина отримав громадянство.

До речі свого сина Тіа назвала цікавим ім'ям Ксав'є. Ще там, в Туреччині, Тіа стала місцевою зіркою — про неї написали всі газети, а в аеропорту її чекали щасливі родичі з привітаннями та квітами.

Проте, досі немає відповіді на питання, як можна не помітити власну вагітність?

Сама Тіа каже, що вона довгий час пила протизаплідні таблетки, від яких її цикл збився, тому на затримку вона не звертала уваги. А великий живіт Тіа списала на те, що довгий час не з'являлася у спортзалі і встигла до того часу набрати 10 кілограмів.

Нагадаємо, історію справжньої чотириногої відданості, яка вражає до глибини душі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рентген розкрив секрет дочки, мати не може відійти від шоку.

Також "Знай.uа" писав, про найнезвичайніші місця, в яких народжували жінки.