Ольга Жуковцева-Кияшко, яка відома по ролі Оксани з "Слуги народу" розповіла про кричущий випадок, який стався з її чоловіком в одному з київських ТРЦ. Дівчина з чоловіком і дітьми живе в Дніпрі, але в Києві в неї робота в "95 Кварталі". Її чоловіка не пустили в дитячий розважальний центр через його інвалідність. Про це написала сама актриса в Facebook.

"Стоїмо під дитячим центром, у дітей на нього слюні течуть, ми вже в шкарпетках - поздавали взуття, але одна нестиковка - мого чоловіка не пускають в центр, тому що він на інвалідному візку, а у них з колясками не можна! У приклад наводиться паралімпійська чемпіонка, що приводить своїх дітей, і йде, тому що коляски заборонені. Коротше, ми в правилах центру знаходимо пункт, де саме інвалідні коляски можна, але на колеса потрібні спеціальні чохли. І звичайно, тапочки вони продають, шкарпетки теж, а чохли? Ні. Невже люди на інвалідних візках мають дітей і можливість відвідувати такі центри? А може, діти на інвалідних візках туди хочуть? Звичайно ні! Хоча саме великі торгові центри - знахідка для сімей в нашому становищі. Тому що там є ліфти, туалети для інвалідів-візочників - і розваги для всієї родини", - пише актриса.

Моя семья вчера отметила ДР нашего сына. И все вроде как надо для праздника- мои мальчики сами приехали в Киев из...

Geplaatst door Ольга Жуковцова- Кияшко op Vrijdag 9 november 2018

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Жуковцева-Кияшко також припустила, що адміністратори не дозволяли пройти її чоловікові через те, щоб люди "у веселому дитячому центрі не дивилися на людину на інвалідному візку".

"Я вперше зіткнулася з такою фігньою. Виходить, перед бронью якогось місця, я повинна питати "А до вас можна на інвалідному візку?" Несподівано прийшов якийсь дядько, сказав, що він бачить, що у Діми чисті колеса, і нехай нас впустять. Нас сховали в найближчу кімнату від входу, і попросили Діму вийти за 10 хвилин до закриття центру. Потім адміністратор дала якусь їхню картку. Думаєте совість замучила? Ні! Вони просто побачили в нашій компанії медійне обличчя і забоялись розголосу", - написала актриса.

Нагадаємо, Волочкова використовувала батька-інваліда для реклами, мережа вибухнула гнівом.

Як раніше повідомляв Знай.uа, сусіди заборонили української паралимпийке виходити з дому.

Також раніше повідомлялося, що Винник здійснив мрію прикутої до інвалідного візка фанатки.