Укрзалізниця отримає новий великий кредит. Так, Європейський банк реконструкції та розвитку і "Укрзализниця" уклали новий контракт щодо виділення $150 млн на покупку нових вантажних піввагонів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ЄБРР.

"Інвестиційна програма залізничного перевізника ПАТ "Українська залізниця" отримає значний внесок у формі кредиту від ЄБРР на суму 150 млн доларів. Кредит буде використано для закупівлі до 6 500 відкритих вантажних піввагонів загального призначення за результатами відкритого міжнародного тендеру", - заявили в прес-службі ЄБРР.

Інвестиційна програма повинна забезпечити підтримання обсягів перевезення "Укрзалізниці", значне підвищення ефективності діяльності підприємства, а також скорочення викидів парникових газів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Кілька годин тому підписали довгострокову кредитну угоду з ЄБРР на придбання нових вантажних напіввагонів… Ми отримуємо $150 млн під хорошу процентну ставку. Вона нижче, ніж на банківському ринку України та міжнародних ринках капіталу. На ці гроші ми побудуємо затребуваний рухомий склад - вантажні напіввагони", - повідомив в Facebook Євген Кравцов.

Варто нагадати, що з 19 по 21 листопада 2018 року на НСК "Олімпійський" ключова подія року в українській енергетиці "Українська Енергетична Тиждень 18". Тут зустрінуться найвпливовіші представники національних та іноземних компаній, перетворить локацію на центральне місце для В2В і В2С комунікацій енергетичного сектора.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через низьку енергоефективность Україна щодня втрачає 100 млн грн. На рік - це майже 1,5 мільярда доларів США. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на директора департаменту промислової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі Олександра Черних.

Вирішенням цієї проблеми має стати Фонд енергоефективності, який до кінця року повинні розробити в Україні. Паралельно працюватиме програма з енергоефективності IQ-енерджі від ЄБРР і урядова програма "теплих кредитів".

Нагадаємо, долар по 50: стало відомо, коли в Україні почнуться проблеми.

Як повідомляв Знай.uа Бескидський тунель: українцям показали вражаючі факти.

Знай.uа писав, польські інвестори продали акції "Кернел" через корупційні скандали.