Мітка Диявола: від кадру з останнього виступу Марини Поплавської волосся дибки у всієї мережі

Сатанинське підґрунтя вловили в загибелі акторки Дизель Шоу Марини Поплавської користувачі мережі. І не дивно – від того, що помітило пильне око глядачів, стає дибки волосся навіть у найпрагматичнішої людини. Виявилося, в одному з номерів останнього виступу на груди акторки, яка незабаром загинула у страшній аварії, прикололи табличку з номером 6666. Це помітили користувачі, переглядаючи відео з останнього виступу акторки на відеохостингу Youtube.

цыни на хліб
ціни на хліб

9 кг хліба на місяць: статистика показала, на що йде вся зарплата українців

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Згідно зі статистикою, середньостатистичний українець за місяць з'їдає майже 9 кг хліба та 2,5 кілограма цукру. При цьому на їжу українці витрачають майже половину свого щомісячного доходу.

У першому кварталі 2018 року витрати середньостатистичної української сім'ї склали 8456 гривень, а це на 18% більше, ніж у першому кварталі 2017 року. Так, сім'я, що проживає в місті, витрачала в середньому 8825 гривень в місяць, а сільська – 7696 гривень.

Олександр Усик
Олександр Усик

Усик у напруженому бою нокаутував Беллью

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-2-2, 20 KO). Усик нокаутував Беллью у восьмому раунді і захистив звання абсолютного чемпіона світу.

Вибори в "ДНР"
Вибори в "ДНР"

Вибори "ЛДНР": Путіну наказали вгамувати своїх дикунів

Євросоюз не визнає і засуджуватиме так звані "вибори" 11 листопада, які збираються провести бойовики ДНР і ЛНР на тимчасово окупованих територіях україни – Донеччини та Луганщини. Про це заявила представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріка Могерині.

Осінь
Осінь

Мокра справа: синоптики пообіцяли українцям зимову осінь

Синоптики Українського гідрометеорологічного центру опублікували прогноз погоди з понеділка, 12 листопада. Гідрометцентр пророкує Україні ще сильніше похолодання, потім підключаться зливи. Ближче до середини тижня любителі першого снігу можуть затамувати подих та очікувати, поки з неба полетять перші білі мушки. Перший сніг буде мокрим. Температура плавно почне наближатися до заморозків.