У п'ятницю, 9 листопада, моторошна історія сколихнула всю Україну: 18-річний хлопець покінчив життя самогубством на території Свято-Успенської Почаївської Лаври.

Як повідомляють у правоохоронних органах, це сталося в Тернопільській області. Молодий чоловік стрибнув з оглядового майданчика Лаври: удар виявився смертельним.

"Не запобігла невиправному і чисельна "козацька" охорона Почаївського монастиря РПЦ в Україні, головним завданням якої, очевидно, залишається не впускати в українську святиню супротивників Московського Патріархату", - зазначає портал "За Збручем".

Це вже не перший випадок самогубства у Почаївській Лаврі. У минулому році після бесіди з московськими священиками в тому ж місці покінчив з собою учасник АТО.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові священик на позашляховику розтрощив своєю машиною з десяток могил. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Богохульську поїздку на відео зафільмували робітники цвинтаря: священик на джипі руйнує колесами могили, а потім хиткою ходою виходить з авто і тільки розводить руками. Коли батюшка зніс перший пам'ятник та зупинився, місцеві робітники зняли клеми з акумулятора його автівки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, правоохоронці одного з райвідділів Харківщині розпочали перевірку стосовно місцевого священика, який переїхав відразу кілька надгробків.

Відзначається, що повідомлення про саму подію надійшло до поліції 2 листопада. Правоохоронці вже встигли встановити, що автомобіль, яким керував священник з незрозумілих причин заїхав на територію 14-го кладовища і пошкодив 10 пам'ятників.

Також Знай.ua писав про те, що днями жителів столиці шокували служителі церкви, які влаштували нелегальну парковку для своїх іномарок.