Вибух на військовій базі

На турецькій військовій базі в провінції Хаккярі прогримів потужний вибух. З'явилася інформація, що в результаті аварії постраждали 25 військовослужбовців. Семеро військових після вибуху зникли, в даний момент ведеться пошукова операція. За попередніми даними, причиною інциденту став вибух боєприпасів важкого озброєння на базі, розташованій недалеко від кордону з Іраном та іракським Курдистаном.

Авіакатастрофа у США

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Моторошна авіакатастрофа сталася в США, штат Айова. Відомо, що літак розбився в шести кілометрах від аеропорту Гатрі-Центр на пасовищі для корів. В результаті аварії одномоторного Piper загинули чотири людини, які перебували на борту у момент трагедії.

США готуються скасувати санкції проти РФ

Антиросійські санкції
Антиросійські санкції

Вашингтон готовий скасувати антиросійські санкції, але тільки при виконанні певних умов. Вони триватимуть до повного виконання Москвою своїх зобов'язань в рамках Мінська, а пов'язані з Кримом санкції — до повернення півострова Україні.

Дивіться: США запровадили нові антиросійські санкції

Мешканці Донецька висунули "свого кандидата" на так званих "виборах"

Мешканці тимчасово непідконтрольного українському уряду Донецька в знак протесту проти виборів, які проходять сьогодні, 11 листопада, псують бюлетені, які їм видаються. Фото донеччани публікують в соціальних мережах.

Дивіться: Вибори під дулом: за кого голосують на Донбасі?

Море поховало живцем одеситку

В Одесі сталася страшна трагедія: дівчину, яка вирішила прогулятися рано вранці по березі штормового моря і зійти на пірс, змило в море хвилею. Постраждала загинула, її особа встановлюється.